Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Gambrinus Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Detergent industrial biodegradabil eOx Economic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
EOx Economic: Este un produs concentrat folosit în toate operaţiile de curăţare şi degresare. Este un agent degresant, alcalin, solubil în apă. Poate fi diluat cu apă sărată.

Acest detergent a fost special conceput pentru a satisface cele mai stricte regulamente. Astfel este recomandat a se folosi la curatarea interioarelor aeronavelor si elicopterelor.

Produsul nu afecteaza aluminiul deoarece contine inhibitori speciali care permit utilizarea lui in siguranta. Datorita faptului ca produsul este anticoroziv este foarte apreciat de catre utilizatorii din industria aeronautica. In functie de nivelul de contaminare produsul poate fi diluat cu apa asa cum se arata in specificatii.

Prin încorporarea diferitor elemente active, eOx Economic depăşeşte alte produse de curăţare datorită faptului că acţionează mai rapid şi în profunzime. Nu lasă reziduri. Înlătură uleiurile minerale, grăsimile şi diferite tipuri de unguenţi.

De asemenea, înlătură mercaptanul din conductele de gaz, precum şi mirosurile neplăcute din depozite, containere, etc.

Se foloseşte pe platformele petroliere marine, conform regulilor aprobate de către HONF şi PARCOM.
Mirosuri neplăcute (mercaptan, containere, depozite, în general):

•containere/depozite: în funcţie de natura şi intensitatea mirosului, se pulverizează de la stare pură până la o diluţie de 1:5, cu predilecţie în colţuri şi locuri întunecate, lăsându-se închis între 12 şi 24 de ore.

Se clăteşte cu apă. Când acestea sunt foarte murdare se va face anterior o curăţare generală.

•mercaptanul în ţevile de gaz, etc.: în funcţie de natura şi intensitatea mirosului, se foloseşte de la stare pură până la o diluţie de 1:5, folosindu-se metoda curăţării pe porţiuni.
Din Gura in Gura